TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TMO markalı ürünler PTT AVM üzerinden ilk defa yurt dışında satışa sunulacak

TMO'dan yapılan açıklamada; "TMO markalı perakende satış ürünlerimiz dijital mecralardaki satış kanalları üzerinden ilk defa yurt dışında satışa sunulacak." denildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
TMO markalı ürünler PTT AVM üzerinden ilk defa yurt dışında satışa sunulacak

TMO markalı perakende satış ürünlerimiz dijital mecralardaki satış kanalları üzerinden ilk defa yurt dışında satışa sunulacak.

TMO yaptığı açıklamada;

"Kuruluşumuz ürünlerinin PTTeM Teknoloji ve Elektronik Hizmetler AŞ (PTTAVM)’ye online satış platformları üzerinden yurt dışında da satışa sunulmak üzere yetkilendirilmesine ilişkin protokol Genel Müdürlüğümüzde imzalandı. Söz konusu protokol, Kurumumuz adına Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Ahmet Güldal ve PTTAVM adına Genel Müdür Hakan Çevikoğlu tarafından imzalandı.

İmalatı Kuruluşumuzca yaptırılan ve ülke genelindeki satış noktalarımızda satışa sunulan fındık, fındık mamulleri, yemeklik ayçiçek yağı, pirinç ve bakliyat gibi mamullerimize olan talebin artması üzerine ürünlerimizin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi amacıyla Kuruluşumuz ile PTTAVM arasında ilk olarak 2019 yılında protokol imzalanmış ve böylelikle söz konusu ürünler ilk defa online olarak dijital platformda yurt içinde satışa sunulmuştu. Ürün yelpazesinin genişlemesiyle birlikte 2021 yılında yeni bir protokol daha imzalanmıştı.

Gelinen süreçte ürünlerimize PTTAVM’nin istekleri doğrultusunda yurt dışından gelen taleplerin karşılanması amacıyla 2021 yılında imzalanan Protokole ek olarak bugünkü protokol imzalanmış oldu. İmzalanan bu Ek Protokolle PTTAVM, online satış platformları üzerinden yurt içinde satışını yaptığı ve arz fazlası olarak değerlendirilen ürünlerle sınırlı olmak üzere TMO markalı ürünleri yurt dışında da satışa sunmak üzere yetkilendirilmiş oldu.

Böylelikle TMO markalı ürünlerimiz dijital mecralardaki satış kanalları üzerinden ilk defa yurt dışında satışa sunulacak.

Kalitesi ve güvenilirliğiyle herkesin beğenisini ve güvenirliğini kazanan TMO markalı ürünlerimiz bu satışlarla beraber dünya ölçeğinde yaygınlaşmış olacak." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.