TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lothbrog, 1000’inci fiber laser makinesini Elei Makine'ye teslim etti

Lothbrog Makine, 1000nci makinesini Elei Makine'ye teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
Lothbrog, 1000’inci fiber laser makinesini Elei Makine'ye teslim etti

Üretim tesislerinde giderek yaygınlaşan ‘Fiber laser makine’ alanında dünyanın en gelişmiş teknolojilerini ülkemizde sektörlerin kullanımına sunan Lothbrog Makine, satışta önemli bir başarı elde ederek, 1.000’inci makineye ulaştı.

2019 yılında Bursa’da kurulan ve yaklaşık 6.500 m2’lik tesisinde 80 kişilik kadrosuyla ülkemizin dört bir yanına dünyaca ünlü GWeike markalı fiber laser makine tedarik eden Lothbrog Makine, beş yıl gibi kısa bir sürede sektör liderliğini de pekiştirdi.

1000’inci makinelerinin Bursa’da kullanılacak olmasından memnuniyet duyduklarını belirten Lothbrog Makine Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Akıncıoğlu, demir- çelik şekillendirme yöntemlerinde inovatif bir gelişme olarak ortaya çıkan ‘Fiber Laser’ teknolojisinin bugün neredeyse tüm üretim tesislerinin vazgeçilmez bir parçası haline geldiğini kaydetti.

Satışını gerçekleştirdikleri 1.000’inci makineyle birlikte 5 bin dolarlık hediye çekini de firma sahibi Semih Erbek’e teslim eden Akıncıoğlu, “Sac ve metal işleme sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahip Elei Machine Tools firmasının GWeike’i tercih etmesinden dolayı mutluyuz” dedi.

Yeni aldıkları GWeike markalı fiber laser makineler ile kesim ve üretimde metal sektörüne yeni bir soluk getireceklerini söyleyen Elei Machine Tools firmasının sahibi Semih Erbek de, “Yurtiçi ve yurtdışı dahil olmak üzere metal işleme sektörüne yönelik üretim konusunda önemli tecrübelere sahibiz. GWeike markalı fiber laser makinelerinin kabiliyetlerini ve kullanım kolaylığını biliyoruz. Bunlara fiyat avantajları da eklenince tercihimiz bu yönde oldu” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.