TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

La Lorraine Bakery Group Ticari Direktörü Sevil Ayaz oldu

Değirmencilik ve fırıncılık sektöründe 85 yılı aşkın tecrübesi ile köklü bir geçmişe sahip olan Belçika merkezli La Lorraine Bakery Group (LLBG) Türkiye’nin Ticari Direktörü Sevil Ayaz oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 20:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
La Lorraine Bakery Group  Ticari Direktörü Sevil Ayaz oldu

Değirmencilik ve fırıncılık sektöründe 85 yılı aşkın tecrübesi ile köklü bir geçmişe sahip olan Belçika merkezli La Lorraine Bakery Group (LLBG) Türkiye’nin Ticari Direktörü Sevil Ayaz oldu. Ayaz, La Lorraine Bakery Group Türkiye’de tüm satış kanalları, satış operasyonları ve pazarlama bölümlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

1982 yılında dünyaya gelen Sevil Ayaz, liseye kadar eğitimini Adana’da sürdürdü. 2000 yılında Üniversite eğitimi için Ankara’da Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinde yükseköğrenime başladı. 2005 yılında profesyonel kariyerine Carrefour, Tansaş, Migros, Şok ve BİM’den sorumlu olarak Unilever’de başladı. Unilever’de devam eden yıllarda Türkiye ve Hollanda’da satış ve pazarlama alanında pek çok farklı fonksiyon ve görevde bulunan Ayaz, en son Ulusal & Yerel Kanallar ve İndirim Marketleri satış organizasyonuna liderlik etti. 2019 yılında Nestle Türkiye bünyesinde Modern Kanaldan Sorumlu Satış Direktörlüğü görevini icra eden Ayaz, Şubat 2024 itibariyle girişimci olarak kendi şirketini de kurmuştur.

Hızlı tüketim ürünleri sektöründe ticari perspektifte derin tecrübeye sahip olan Sevil Ayaz, 2024 yılı Eylül ayı itibarıyla La Lorraine Bakery Group Türkiye bünyesine katılarak Ticari Direktör olarak görev yapmaya başlamıştır.

Kaynak: Marketing Türkiye

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.