TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erciyas Çelik Boru Sanayiinde yönetim değişikliği

Erciyas Çelik Boru Sanayii'nin Genel Müdürlüğüne Naile Duygu Koçoğlu vekaleten görevlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 22:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 22:43
Kaynak: Haber Merkezi
Erciyas Çelik Boru Sanayiinde yönetim değişikliği

Erciyas Çelik Boru Sanayii'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Emre Erciyas, bundan böyle sadece Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapacak. Emre Erciyas'tan boşalan Genel Müdürlük görevine Naile Duygu Koçoğlu vekaleten atandı.

Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş.'den KAP'a yapılan bilgilendirmede;

"17.03.2023 tarihinden itibaren Şirketimizde Genel Müdürlük görevini sürdüren Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Emre Erciyas, uluslararası ticarette korumacılığın giderek yoğunlaştığı günümüzde yurtdışı pazarlarda rekabet gücünü arttırmak ve yeni pazarlar oluşturmak amacıyla; şirketimizin stratejik açılımlarını hayata geçirmek, yeni işbirliklerinin tesisi ile stratejik ortaklıklar kurmak suretiyle yaratılacak yeni pazarları belirleme yönünde daha yoğun çaba sarf etmek üzere Yönetim Kurulu Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü Genel Müdürlük görevini devretmeye karar vermiştir. Bu çerçevede Genel Müdür pozisyonunda yürüttüğü görevinden ayrılmış olup, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam edecektir.

Bu doğrultuda Şirketimizin 02.09.2024 tarih ve 2024/23 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile 02.09.2024 tarihi itibarıyla Genel Müdür görevlerini yürütmek üzere Şirketimizde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sayın Duygu Koçoğlu vekaleten atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılı bir çalışmalar dileriz." denildi.


Naile Duygu Koçoğlu

Naile Duygu Koçoğlu, Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra 2001 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü'nde lisans eğitimini ve 2003 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Uluslararası Ticaret Yüksek Lisans programını tamamlamıştır.İş hayatına 2002 yılında Ümran Çelik Boru şirketinde Dış Ticaret Uzmanı olarak başlamış ve 2007 yılına kadar Proje/Satış Mühendisliği departmanında yönetici olarak görev almıştır.2007 yılında Erciyas Çelik Boru şirketine Proje Koordinatörü olarak katılmış, 2012 yılının başına kadar bu görevini sürdürmüştür. Koçoğlu, bu görevi sırasında 2009 – 2010 yıllarında tek çelik boru üreticisi tarafından tedariği sağlanan borularla tamamlanan en uzun boru hattı projesi olan 1300km uzunluğundaki Cezayir - Tamanrasset su hattı projesinin de koordinatörlüğünü yürütmüştür. Bu projeyle beraber Erciyas Çelik Boru, Türkiye'nin ilk 1000 İhracatçılar listesinde 25. sıraya yükselmiştir. 2012-2018 yılları arasında İhracat Satış Müdürlüğü yapan Koçoğlu şirketin ihracat pazarını yeni müşteri ve bölgelerle genişletmiştir. 2018 – 2023 yılları arasında Bölge Satış Direktörü olmuş ve bu görevi sırasında Avrupa, Amerika kıtaları ve Afrika bölgelerindeki pazar taleplerine göre yeni ürün geliştirme ve üretim teknolojileri üzerinde çalışmıştır.

Mart 2023'te Erciyas Çelik Boru Satış ve Pazarlama'dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Koçoğlu, bu görevi sırasında hem yurtiçi hem de yurtdışı projeleri takip etmiş, Hidrojen borusu ve Hyperloop gibi yeni nesil projeler için AR-GE süreçlerini yönetmiş, tedarik, üretim ve lojistik süreçlerinde operasyonel verimlilik ile kalite hedeflerini gerçekleştirici projeleri de üstlenmiştir. Koçoğlu aynı zamanda Erciyas Çelik Boru Sürdürebilirlik Komite Başkanlığı yapmakta olup sürdürebilirlik politikalarının geliştirilmesi ve uygulanması konularında aktif rol almaktadır. Çelik Boru ve Profil İmalatçıları Derneği (ÇEBİD)'nde, uluslararası Boru Hatları ve Offshore Müteahhitleri Birliği (IPLOCA)'nde ve Dış Ekonomiler İlişkiler Kurulu (DEİK) – Fas İş Konseyi'nde Erciyas Çelik Boru'yu temsil etmektedir.  

1 Eylül 2024 tarihi itibarıyla Erciyas Çelik Boru Genel Müdür Vekili olarak atanmıştır.

Evli ve bir çocuk annesidir. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.