TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berfin Kaplan Albayrak, Saat Saat’in Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu

Saat Saat’in Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Berfin Kaplan Albayrak oldu

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 22:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 22:26
Kaynak: Haber Merkezi
Berfin Kaplan Albayrak, Saat Saat’in Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu

Saat&Saat’te 2023 yılından bu yana Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü görevini başarıyla yöneten Albayrak, yeni dönemde Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü göreviyle çalışmalarına devam edecek.

Berfin Kaplan Albayrak, Türkiye’de Uluslararası İlişkiler ve Polonya’da University of Silesia’da Siyaset Bilimi ve Gazetecilik bölümleri üzerine lisans eğitimi aldı. Albayrak yüksek lisans eğitimini İngiltere ve Fransa’da çift diplomalı programda tamamladı. Londra’da University of Greenwich’de Stratejik Pazarlama İletişimi, Poitiers’de ise Excelia Business School’da “Uluslararası Pazarlama İletişimi Stratejisi” üzerine yüksek lisans yaptı. 

Yurtdışı eğitimi sırasında London School of Commerce’de Marketing&Sales alanında görev alarak kariyerine başlayan ve Türkiye’ye döndüğünde dünya genelinde önemli bir etkiye sahip olan en büyük medya ve reklam holdinglerinden biri olan WPP (MediaCom&GroupM) ile kariyerine devam eden Albayrak; medya ajansındayken bankacılık, perakende, otomotiv, beyaz eşya, elektronik, gıda, ilaç, petrol, restoran ve süpermarket zinciri firmaları için pazar araştırmaları ve tüketici analizleri süreçlerini yönetti. 11,5 yıllık pazarlama kariyeri boyunca sektöründe öncü medya, sağlık, finans, kozmetik, saat ve takı markalarının pazarlama stratejilerini ve iletişimlerini yöneten Berfin Kaplan Albayrak, Saat&Saat’teki Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevinden terfi alarak Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü olarak çalışmalarına devam edecek.

Kaynak: Marketing Türkiye

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.