TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Albaraka Garaj’ın başvuruları başladı

Program fintek, SaaS, yapay zekâ, regülasyon teknolojileri, eğitim ve sağlık teknolojileri gibi geniş bir yelpazede girişimleri destekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
Albaraka Garaj’ın başvuruları başladı

Albaraka, 7 Yılda 120’den fazla girişime 12 milyon TL destek sağladı.

Albaraka Garaj, kurulduğu günden bu yana 120’den fazla girişime hibe sağlamanın yanı sıra, tüm müşteri bildirimlerini ve destek taleplerini tek bir platformdan yönetmeyi sağlayan Juphy, online çocuk gelişimi ve ebeveyn danışmanlığı hizmeti sunan Kidolog, dijital garanti hizmetleri alanında çözümler üreten Egaranti ve yapay zekâ destekli B2B matchmaking özelliğiyle katılımcıların etkileşimini ve deneyimini artıran yeni nesil hibrit event teknolojisi geliştiren Oniki gibi startuplardan toplam bedeli 12 milyon TL’yi aşan ürün ve hizmet satın alarak finansal destek de sundu.

Programda, AlbarakaTech Global, APY Ventures, Albaraka Portföy Yönetimi ve Insha Ventures gibi Albaraka Türk iştirakleri ile işbirliğinin yanı sıra Amazon Web Services, Microsoft, Hubspot, Notion ve Twilio gibi global araçlar da girişimlerin kullanımına sunuluyor. Yerel işbirlikleri kapsamında ise Olmadık Ofis, Yaratıcı Yıkım, B2Press ve Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi gibi stratejik ortaklar yer alıyor.

Albaraka Garaj’a başvurun ve girişiminizi geleceğe taşıyın

Sekizinci dönem başvuruları hakkında konuşan Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Ömer Emeç, şunları söyledi: “Türkiye başta olmak üzere dünyaya dair yeniliklerin öncüsü ve en büyük destekçisi olmak, Albaraka’nın yenilenen vizyon, misyon ve değerlerinin de en önemli hususlarından biridir. Değişimin hızının arttığını gözlemliyor ve insanların ve dünyamızın dinamik ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Bu doğrultuda, değişken ve sürekli uyumu gerektiren çözümleri desteklemeye devam edeceğiz. Girişimler ve girişimciler, finansal yenilik ekosisteminde bizim için derin bir anlam taşıyor.”

Bu yıl da onlarca girişime kapılarını açacak olan Albaraka Garaj’a başvurular 31 Ekim 2024 tarihine kadar albarakagaraj.com adresinden yapılabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.