TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Texhibition İstanbul 25 bin projesyonele ev sahipliği yaptı

Türk tekstil sektörünün uluslararası vitrini hâline gelen Texhibition İstanbul Fuarı, 11-13 Eylül’de 25 bin sektör profesyoneline ev sahipliği yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
Texhibition İstanbul 25 bin projesyonele ev sahipliği yaptı

Türk tekstil sektörünün uluslararası vitrini hâline gelen Texhibition İstanbul Kumaş, İplik ve Tekstil Aksesuarları Fuarı, 11-13 Eylül’de 25 bin sektör profesyoneline ev sahipliği yaptı. Fuar kapsamında düzenlenen etkinlikler, seminerler ve trend alanları da ziyaretçilerden tam not aldı.

TEKSTİ­L SEKTÖRÜNÜN GLOBAL V­İTRİNİ: TEXHIBITION I­STANBUL

Texh­ibi­t­on İstanbul Kumaş, İpli­k ve Teksti­l Aksesuarları Fuarı, üret­imden kali­teye, trendlerden sürdürülebilirliğe kadar gen­iş bir yelpazede teksti­l sektörünün kalbi­ni­n attığı b­ir platform haline geldi. Katılımcı ve ziyaretçilerine i­hracat odaklı bi­r fuar deneyi­mi­ yaşatan Texhi­biton İstanbul, 6 sezonda 100 b­ini­n üzer­inde zi­yaretç­iyi ağırlayarak küresel t­icaret fuarları arasındak­i yeri­ni­ sağlamlaştırdı. Teksti­l sektöründek­i en yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler­ sergileyen fuar, katılımcılara ve ziyaretçilere global pazarlarda yen­ fırsatlar yaratma ­imkânı sağlıyor.

Dünya genelinde düzenlenen fuarlara katılım oranları düşüş yaşarken Texhibition İstanbul’a katılımın her sezon artması dikkat çekiyor. Fuar, 6. sezonunda 120’den fazla ülkeden gelen 25 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırladı.

Fuar Alanı: 35.000 m2'lik fuar alanında 539 firma ürünlerini sergiledi. Fuara 120 ülke katıldı. 25 bin kişi katıldı.

TREND VE İNOVASYON ALANLARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Türkiye'nin en büyük kumaş fuarı Texhibition İstanbul, bu sezon da Innovation Hub, Blue Black Texhibition ve yaratıcı trend alanlarıyla tekstil sektörüne yepyeni bir bakış açısı sundu.

Texhibition Fuarı Kreatif Direktörü İdil Tarzi tarafından tasarlanan trend alanları, gelecek sezonu etkileyecek tema hikâyeleri ve ilham verici bir mimari konsept ile katılımcıların araştıracakları ürün grupları için değerli bir rehber oldu.

SEKTÖRÜN GÜNDEMİNE YÖNELİK ETKİNLİKLER İLGİ ÇEKTİ

Texhibition İstanbul Fuarı, 6. sezonda da alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak katıldığı seminer programlarıyla dikkat çekti. Yeni trendlerden sürdürülebilirliğe kadar çeşitli konuları ele alan seminerler, sektörün geleceğine ışık tuttu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.