TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Medya ve İletişim İstişare Konseyi kuruluyor

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesiyle Medya ve İletişim İstişare Konseyi'nin kurulmasına karar verildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
Medya ve İletişim İstişare Konseyi kuruluyor

İletişim dünyasının farklı disiplinlerini ve meslek gruplarını temsil eden sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesiyle Medya ve İletişim İstişare Konseyi'nin kurulmasına karar verildi.

İletişim dünyasının farklı disiplinlerini ve meslek gruplarını temsil eden sivil toplum kuruluşlarından “Ekonomi Gazetecileri Derneği, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği, İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği, Kurumsal İletişimciler Derneği ve Magazin Gazeteciler Derneği” yönetim kurullarının 23 Temmuz 2024 Salı günü bir araya gelmesiyle Medya ve İletişim İstişare Konseyi’nin kurulmasına karar verildi.

Medya ve iletişim meslek örgütlerinin bilgi birikimi ve deneyimlerini bir araya getirerek meslek standartlarını yükseltmeyi, iş yapma şekillerini iyileştirmeyi misyon edinen Medya ve İletişim İstişare Konseyi, disiplinler arası iletişimi artırarak yaşanabilecek sorunları da en aza indirmeyi hedefliyor. Gelişen ve değişen iletişim dünyasında mesleki kavramların ve iş disiplinlerinin yeniden gözden geçirilmesi ile halihazırda uygulanması için imza altına alınan etik ilkeler ve standartların geliştirmesi, üyelerin bu kural ve standartlara uymalarının teşvik edilmesi ve sektörün gelişimine destek olunması amaçlanıyor. Medya ve İletişim İstişare Konseyi, kamu yararını gözeterek sektörün elde ettiği kazanımları korumak ve geliştirmek amacıyla açık, şeffaf ve herkese eşit mesafede hareket ederek, gerektiğinde taraflar arasında yaşanan sorunların çözüme kavuşturulmasında da etkin rol oynayacak. İlk toplantıda bulunamayan diğer mesleki derneklerin de devam eden görüşmeler ile sürece dahil edilmeleri sağlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.