TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Unesco Derneği'nin akreditasyonu Paris'te onaylandı

Unesco toplantısı Paris'te Unesco Genel Merkezinde üye 193 devletin delegasyonu katılımıyla yapıldı. Toplantıda Bursa Unesco Derneği akredite edildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa Unesco Derneği'nin akreditasyonu Paris'te onaylandı

Yaşayan Kültür Miraslarımızın Korunmasında Sivil Toplum Kuruluşlarımızın çalışmalarının etkileri Uluslararası düzeyde de kendini gösteriyor...

UNESCO Somut olmayan Kültürel Miras 10. Genel Kurul Toplantısı 11-12 Haziran 2024 tarihleri arasında Paris'te UNESCO Genel merkezinde üye 193 devletin delegasyonunun, Kültür Bakanlıkları, milli komisyonları ve Akredite STK temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.

Genel Kurul Toplantısına T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü Selim Terzi ve Genel Müdür Yardımcısı Serkan Emir Erkmen, Bursa UNESCO Derneği Başkanı İlker Özaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bu genel kurulda akredite olan diğer 2 STK Mevlana vakfı ve Kadem ile daha önce akredite olmuş olan Anelsander, Geleneksel sanatlar derneği ve Okçular Vakfı katıldılar.

Toplantıda, Bursa UNESCO DERNEĞİ' nin akreditasyonu onaylandı.

Bursa UNESCO Derneği Başkanı İlker Özaslan "Uzun ve yorucu bir yolun sonunda hedefimize ulaştık. Şimdi Uluslararası çok değerli bir ünvanımız daha oldu.Bu ünvanın sahibi olarak Dünyada değişik ülkelerdeki 250 Akredite STK arasına girdik. Sorumluluğumuz daha da arttı. Ekip olarak bunu başaracak bir anlayışa ve güce sahibiz. Çalışmalarımız ülkemiz ve Bursa'mıza hayırlı olsun. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum" dedi...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.