TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Texhibition İstanbul fuarı başladı

Dünya tekstil sektörünün buluşma noktası Texhibition İstanbul kapılarını açtı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
Texhibition İstanbul fuarı başladı

İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) düzenlenen Texhibition Kumaş ve İplik Fuarı (Texhibition İstanbul) kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Texhibition fuarına bu yıl 527 firma katıldı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bu yılki Texhibition fuarına 527 firmanın katıldığını, yurt dışından binlerce ziyaretçi olduğunu belirtti.

Texhibition İstanbul Kumaş, İplik ve Tekstil Aksesuarı üreticilerini geniş bir yelpazede bir araya getiriyor. 

Büyük Hazır Giyim Üreticileri, Uluslararası Zincir Mağaza, Department Store Satın Alma Yöneticileri, Kendi markası için koleksiyon yaptıran uluslararası marka ve zincirlerin yöneticileri, Belli ürün gruplarında uzmanlaşmış mağazaların yöneticileri, Online satış platformlarının yöneticileri, İthalatçı, toptancı firmalar, distribütörler, Tasarımcılar, kendi markasıyla üretim yaptıranlar, yerli ve yabancı tekstil sektörü profesyonelleri bir araya geldi.

Türk tekstil ve hammaddeleri sektörünü dünyanın en büyük ilk 3 tekstil tedarikçisinden biri yapmak hedefiyle yola çıkan ve sektörün 15 milyar dolarlık ihracat hedefine katkı sağlayacak olan İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği’nin (İTHİB) İstanbul Ticaret Odası (İTO) iş birliği ile küresel alıcılarla sektörü buluşturduğu Texhibition İstanbul Kumaş, İplik ve Tekstil Aksesuarları Fuarı yoğun katılımla gerçekleşiyor.

Kumaş ve konfeksiyon yan sanayi firmalarının katılımıyla, 15bin m2’nin üzerinde alanda 550'nin üzerinde firmanın ürünlerini sergilediği beşinci fuara, Avrupa Birliği ülkeleri, İngiltere, ABD, Kuzey Afrika ülkeleri ve Ortadoğu başta olmak üzere 112 ülkeden binlerce nitelikli alıcılar geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.