TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moda dünyasının nabzı bugün başlayan IFCO'da atıyor

İstanbul Hazır Giyim ve Moda Fuarı'nın (İstanbul Fashion Connection-IFCO) 6'ncısı İstanbul Fuar Merkezi'nde başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
Moda dünyasının nabzı bugün başlayan IFCO'da atıyor

Avrupa'nın en büyük hazır giyim etkinliği olma özelliği taşıyan İstanbul Hazır Giyim ve Moda Fuarı'nın (İstanbul Fashion Connection-IFCO) 6'ncısı İstanbul Fuar Merkezi'nde başladı.

"IFCO, Avrupa'nın en büyük ve en iyi moda fuarı haline geldi"

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, IFCO'nun artık bir moda ve hazır giyim fuarının marka adı olduğunu vurgulayarak, AB'nin bazı ülkelerinin vize konusunda zorluk çıkartmasının Türkiye'deki fuarlara pozitif etki ettiğini söyledi.

IFCO'nun Avrupa'nın en büyük ve en iyi moda fuarı haline geldiğini kaydeden Bolat, tekstil, kumaşta, halı, iplik, halı, gıda, inşaat, mobilya, altın ve mücevherat, seramik ve enerji fuarları gibi organizasyonların artık dünya çapında takip edildiğini kaydetti.

Bolat, IFCO'ya 3 binden fazla yurt dışından ziyaretçi ve katılımcı geldiğini ifade ederek, katılımcıların etkinlikten memnun ve bol siparişle ayrılacağına inandıklarını bildirdi.

Ticaret Bakanlığının IFCO'ya verdiği desteklerden bahseden Bolat, şirketlere katılım, reklam ve tanıtım desteği verdiklerini, alım heyetinin getirilmesine destek olduklarını, yurt dışı tanıtım harcamalarını desteklediklerini anlattı.

Bolat, "İstanbul'umuz moda merkezi olma yolunda ilerlerken ve IFCO ve diğer fuarlarımız da Türkiye'yi fuarcılık merkezi haline getirmektedirler. Bu güzel organizasyonu yapan İHKİB'e, değerli İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe Bey ve Başkan Vekili Mustafa Paşahan Bey'e ve tüm emeği geçen ekiplerine şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini beraberindeki heyetle kesen Bakan Bolat, sonrasında stantları ziyaret ederek katılımcılarla sohbet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.