TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Borsa İstanbul'da gong yatırımcılar için çaldı

TSPB'nin düzenlediği ve IOSCO tarafından organize edilen 8. Dünya Yatırımcı Haftası Borsa İstanbul’da yapılan ‘Gong Töreni’ ile başladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
Borsa İstanbul'da gong yatırımcılar için çaldı

Borsa İstanbul’da ‘Gong’ Yatırımcılar için çaldı.

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliğinin düzenlediği ve Uluslararası Menkul Kıymetler Komisyonu (IOSCO) tarafından organize edilen 8. Dünya Yatırımcı Haftası Borsa İstanbul’da yapılan ‘Gong Töreni’ ile başladı. Bu yıl 7-8 Ekim tarihlerinde İstanbul’da kutlanacak etkinlik açılışın ardından, online platform üzerinden devam edecek. Dünya Yatırımcı Haftası’nda bireysel ve kurumsal yatırımcılar ile üniversite öğrencileri ve reel sektör şirketlerine yönelik 10 panel düzenlenecek. Tüm panellerin çevrim içi olarak gerçekleştirileceği Dünya Yatırımcı Haftası’nda alanında uzman 50 panelist yer alacak.

Finans sektörünün en kapsayıcı meslek örgütü Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin (TSPB) bu yıl sekizincisini düzenlediği Dünya Yatırımcı Haftası (World Investor WeekWIW) 7 Ekim 2024’te Borsa İstanbul’da gerçekleşen Gong Töreni ile başladı. Uluslararası Menkul Kıymetler Komisyonu (IOSCO) tarafından yatırımcıların bilgilendirilmesi amacıyla desteklenen ve aralarında Türkiye’nin de yer aldığı 100’den fazla ülkede Ekim ayı içinde kutlanan Dünya Yatırımcı Haftası, Türkiye’de 7-8 Ekim 2024 tarihlerinde bir dizi panel ve etkinliklerle kutlanacak. Borsa İstanbul’da gerçekleşen Gong Töreni Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Ergun Korkmaz, ve Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Pamir Karagöz ev sahipliğinde yapıldı.

“Ana konularımız finansal okuryazarlık, sürdürülebilirlik ve uzun vadeli yatırım” Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, Uluslararası Menkul Kıymet Komisyonları Örgütü tarafından organize edilen ve her yıl tüm dünyada kutlanan Dünya Yatırımcı Haftası’nın Borsa İstanbul’da gerçekleşen Gong Töreni’nde konuştu. Bu yıl sekizincisinin yapılacağı Dünya Yatırımcı Haftası’nda reel sektör şirketleri, bireysel ve kurumsal yatırımcılar ile üniversite öğrencilerine yönelik panellerin olacağını bu yılın ana temalarının da finansal okuryazarlık, sürdürülebilirlik ve uzun vadeli yatırım araçları olduğunu söyledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.