TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FANUC’tan Türkiye’ye 25 milyon euro’luk yeni teknoloji binası

FANUC’tan Türkiye’ye 25 milyon euro’luk yeni teknoloji binası ve merkezi yatırımı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
FANUC’tan Türkiye’ye 25 milyon euro’luk yeni teknoloji binası

Donanım ve yazılım için her bir önemli bileşeni kendi bünyesinde geliştiren ve üreten tek şirket olarak fabrika otomasyonuna yön veren dünya devi FANUC, Sancaktepe’de 10 bin 300 metrekare alan üzerine 25 milyon euro’luk teknoloji binası ve merkezini hizmete alarak yerli sanayici için yeni fırsatlar yaratacak.

Japonya merkezli CNC, robot ve makine üreticisi FANUC, dünya çapında 271 iştiraki ile hizmet vermeyi sürdürürken, faaliyet gösterdiği güçlü pazarlarda yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 30 yılı aşkın süredir yer aldığı Türkiye’de etkinliğini artırırken partner ve çözüm ortaklarına sunacağı yenilikçi hizmet kalitesiyle ekonomiye de değer katmaya devam eden FANUC, bu doğrultuda Sancaktepe’de teknoloji binası ve merkezini devreye alacak.

25 milyon euro’luk yeni yatırım ile global etkisini genişletecek

Şirketin gündemindeki en önemli maddenin Sancaktepe yatırımı olduğunu belirten FANUC Türkiye Genel Müdürü Teoman Alper Yiğit, “Temelini attığımız yeni teknoloji binası ve teknoloji merkezimiz, toplam 25 milyon euro civarında bir yatırım ile inşa ediliyor. Yeni binamızda ürünleri sergileyebileceğimiz ve çalıştırabileceğimiz bir showroom, sektöre nitelikli eleman yetiştirebileceğimiz bir akademi ve uygulama merkezimiz de yer alacak. Bunun yanında sorumlu olduğumuz Özbekistan, Kazakistan gibi CIS ülkelerindeki faaliyetlerimizi geliştirip bu pazardaki önemli firmalarla FANUC ürünlerini tanıştırarak global etkimizi genişletmeyi planlıyoruz” dedi.

FANUC Türkiye Tamir Merkezi’nin kapasitesi 5 kat artıyor

FANUC Türkiye Tamir Merkezi’nin de yeni yatırım ile kapasitesinin artacağını söyleyen Yiğit, sözlerine şöyle devam etti: “Sancaktepe’de yakın zamanda devreye almayı planladığımız yeni teknoloji binası ve merkezimizle birlikte kapasitemiz ciddi ölçüde artacak. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümü üretmek ve onların global rekabette öne geçmesini sağlamak için faaliyete başlayacak yeni binamızda Tamir Merkezi’miz 5 kat daha büyük bir hacim ve kapasiteye ulaşacak. Böylelikle biz de aynı anda daha fazla iş ortağımıza FANUC kalitesini kesintisiz sunacağız.”

Kaynak: YASED

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.