Lezita, Capital Dergisi’nin ZENNA Araştırma iş birliğiyle gerçekleştirdiği “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında “Paketlenmiş Et” kategorisinde üçüncü oldu. Capital’in 25 yıldır gerçekleştirdiği araştırmada; müşterileri, çalışanları ve toplum için yarattığı değerle öne çıkan, güvenilirlik, finansal sağlamlık ve itibar kriterlerinde fark yaratan şirketler alıyor.
Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, ödülle ilgili değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı: “Şirketlerin, iş dünyasının profesyonelleri tarafından değerlendirildiği bir araştırmada sektörümüzde en beğenilen ilk üç şirket arasında yer almaktan gurur duyuyoruz. Lezita olarak 3500 kişilik büyük bir aileyiz. Kuruluşumuzdan bu yana istikrarlı bir şekilde büyüyoruz. En ekonomik protein kaynaklarından biri olan piliç etini tüketicilere ulaştırmayı kurumsal sosyal sorumluluğumuz kabul ediyoruz. Mükemmel müşteri deneyimi hedefiyle, en yenilikçi ürünlerle sofraları donatırken, hedef kitlemizle kurduğumuz iletişim sayesinde bugün sektörde en sevilen markalar arasındayız. Çalışanlarımızdan ve müşterilerimizden aldığımız ilhamla yatırıma ve üretime devam edeceğiz.”
Araştırmaya 64 sektörden 523 şirketi temsilen 1.500 yönetici katıldı
“İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasıyla başta itibar, güvenilirlik ve performans olmak üzere birçok alanda en iyileri ortaya koyuyor. 36 sektörü kapsayan araştırma, özellikle değişime en iyi ayak uyduran ve yeni ihtiyaçları en güçlü şekilde karşılayan şirketlere ayna tutuyor. İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri araştırması, Eylül-Kasım 2024 tarihleri arasında online anket tekniği uygulanarak gerçekleştirildi. Araştırmaya 64 sektörden 523 şirketi temsilen 1.500 yönetici katıldı. Türkiye’nin en beğenilen şirketleri, tüm iş dünyası temsilcilerinin görüşleri üzerinden hesaplanırken sektörlerin en beğenilen şirketleri, ilgili sektör profesyonellerinin görüşleri alınarak belirlendi. Şirketler; “çalışanına değer vermesi”, “güvenilir şirket olma”, “çalışan memnuniyeti”, “hizmet ve ürün kalitesi”, “bölgeye, ekonomiye iş gücü ve yatırımlarla katkısı”, “finansal sağlamlık”, “bilgi ve teknoloji yatırımları” dikkate alınarak değerlendirildi.