Aksa'da Hakan Yıldırım, Başkan Yardımcısı olarak atandı

Hakan Yıldırım, Aksa Enerji Mükemmeliyet Merkezi'nden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 00:11

Aksa Enerji Mükemmeliyet Merkezi'nden sorumlu Başkan Yardımcılığına Hakan Yıldırım atandı.

Aksa Enerji Üretim A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklamada;

"23 Eylül 2024 tarihi itibarıyla enerji sektöründe geniş bir deneyime sahip olan Sn. Hakan Yıldırım, Mükemmeliyet Merkezi'nden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır." denildi.

Hakan Yıldırım'ın sözü geçen açıklamadaki paylaşılan özgeçmişi:

" Ortadoğu Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi'nde işletme alanında tamamlayan Yıldırım, kariyerine 1998 yılında Aselsan'da başlamıştır.  Yıldırım, Gama Güç Sistemleri, Siemens, Kalyon Enerji ve Sanko Enerji gibi enerji şirketlerinde üst düzey pozisyonlarda görev almış olup, aynı zamanda sektördeki derin bilgi ve birikimiyle, 2019-2020 yılları arasında Türkiye Rüzgâr Enerjisi Birliği (TÜREB) Başkanlığı ve DEİK Enerji İş Konseyi Başkanlığı görevlerini de üstlenmiştir.

Şirketimizin 2030 Global Stratejisi doğrultusunda, kurumsal dönüşüm hedeflerimiz çerçevesinde, yalın, çevik ve güçlü bir organizasyon yapısı oluşturmak amacıyla kurulan Mükemmeliyet Merkezi, Şirketin faaliyetlerinde operasyonel verimliliğini ve inovasyon gücünü artırarak, sağlayacağı süreç iyileştirmeleri ve yenilikçi çözümlerle global enerji sektöründe güçlü bir oyuncu olma hedefimizi destekleyecektir."