Çin'in oyuncak endüstrisi hem yetişkinleri hem çocukları çekiyor

Chinadaily yayınladığı bir haberde "Çin'in oyuncak sektörü, hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgisinden anlaşılacağı üzere büyük iş fırsatlarıyla dolu." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 11:29

China Daily'de yayımlanan haberde; Çin'in oyuncak sektörü, hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgisinden anlaşılacağı üzere büyük iş fırsatlarıyla dolu olduğunu belirtti.

Şanghay'da düzenlenecek 2024 Çin Oyuncak Fuarı'nda ziyaretçiler, moda ve koleksiyonluk oyuncaklar, eğitici oyuncaklar, ahşap/bambu oyuncaklar ve masa oyunu kartları gibi 17 kategoride oyuncak ürünü görebilecek ve endüstriyel gelişimin yeni seviyesini tam anlamıyla ortaya koyabilecekler.

16-18 Ekim tarihleri ​​arasında gerçekleşecek üç günlük etkinlik, yurt içi ve yurt dışından 2.500'den fazla oyuncak firmasını Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi'ne çekiyor.

Oyuncaklar sadece insanları eğlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda güzel duyguların veya anıların sembolü olabiliyor, aynı zamanda 2024 Pekin Çin Uluslararası Hizmet Ticaret Fuarı'nda sergilendiği gibi keşfedilmeyi bekleyen büyük gizli iş fırsatlarıyla eğitici de olabiliyor.