The Hood TEKMER, girişimcilere yeni nesil çalışma ortamı sunuyor

Maslak 42’de yer alan The Hood TEKMER, girişimcilere yeni nesil çalışma ortamı sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 12:39

Ar-Ge Teşvikleri ve Harika Mimari The Hood TEKMER'de buluştu.

The Hood TEKMER, Maslak 42’de girişimcilere ilham verici bir çalışma ortamı sunuyor. Burada çevrenizde olmasını isteyeceğiniz sizin gibi yaratıcı ve inovatif insanlarla tanışıp Ar-Ge ve teşvik destekleriyle işinizi büyütebilirsiniz.

Mekanda Her Girişim Seviyesi İçin Uygun Ofisler bulunuyor. The Hood TEKMER, podcast, müzik ve uyku odaları ile yeni nesil bir çalışma alanları var.

KOSGEB destekli TEKMER’de yer alan bir girişim, 5746 sayılı Araştırma, Geliştirme ve Tasarım Kanunu kapsamında şu avantajlardan yararlanabilir:

Ar-Ge Harcamalarında Kurumlar Vergisi İndirimi SGK Prim Desteği Gelir Vergisi Stopajı Teşviki Damga Vergisi İstisnası Ar-Ge Harcamalarında Gümrük Vergisi Muafiyeti. Açık Ofisler

Kendi isteğinize göre, sınırlara takılmadan istediğiniz yerde çalışabileceğiniz ortak çalışma alanlarını kullanabilirsiniz. Kim bilir belki çok uğraştığınız bir sorunun çözümü yan masadaki komşunuzdadır.

Kapalı Ofisler bulunuyor. Ekibiniz ile birlikte rahat bir şekilde çalışabileceğiniz, sizin için gerekli düzeni oluşturduğunuz farklı metrekarelerde çalışma alanına sahip olabilirsiniz.

Yeni Nesil Çalışma Ortamları bulunuyor: Modern mimarisi, girişimlere özel Ar-Ge teşvikleri ve destek mekanizmalarıyla çevrenizdeki girişimlerle de değer yaratbileceğiniz inovatif çalışma ortamı sunar.

Tamamlayıcı Servisler bulunuyor. Teknoloji girişimlerinin ihtiyaç duyduğu hukuk, muhasebe, Ar-Ge teşviklerine erişim gibi konularda uzman ekipler destek olur.

Global İşbirlikleri için erişim imkanları bulunuyor. Global ağ ulaşılabilirliği sayesinde ulusal ve uluslararası geniş profesyonel iş ve yatırım ağına erişim olanağı sunar.