Bu seneki Smarties Awards ödülleri Yapay Zeka ana kategorisi altında verilecek

AI (YZ – Yapay Zeka) ana kategorisi altında, Kitle Etkileşimi, Yapay Zekanın Reklamcılıkta Yenilikçi Kullanımı ve Yapay Zeka Odaklı Yaratıcı Mükemmellik olmak üzere 3 alt kategoride ödüller sahiplerini bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 12:31

Sektörün ilham verici kampanyalarını ve vaka incelemelerini ödüllendirmesi ile bilinen SMARTIES™ AWARDS, Türkiye’de 12 yıldır sahiplerini buluyor. 2023 yılında 6 ana kategoride verilen ödüllere bu yıl AI (YZ – Yapay Zeka)  kategorisi de ilave oldu. AI (YZ – Yapay Zeka) ana kategorisi altında, Yapay Zeka Destekli Kitle Etkileşimi, Yapay Zekanın Reklamcılıkta Yenilikçi Kullanımı ve Yapay Zeka Odaklı Yaratıcı Mükemmellik olmak üzere 3 alt kategoride ödüller sahiplerini bekliyor.

SMARTIES Ödülleri yapay zekayı sadece yeni bir ödül kategorisi olarak değerlendirmiyor ayrıca başvuru süreçlerine de dahil ediyor. Bu sene, dünyada ilk kez ödüllere başvurular için gerekli tüm yönlendirmeler MMA tarafından ChatGPT platformunda hazırlanan, yapay zeka uygulaması “SMARTIES™Coach” tarafından yapılıyor; proje sahiplerinin başvuru süreçleri, kategori seçimleri bu uygulama sayesinde kolaylaşıyor ve hızlanıyor.

SMARTIES™ AWARDS TÜRKİYE ‘24’de ödüle hak kazananlar 16 Aralık’da Swissotel The Bosphorus’da yapılacak Gala Gecesi’nde ödüllendirilecek.

SMARTIES™ 2024 kazananlarının elde ettiği başarılar, prestijli WARC 100 Media Rankings, RECMA ve MMA Business Impact Index (BII) gibi global endekslerde yer alarak onurlandırılıyor. Ödül kazananlar, bu global endeksler sayesinde, en seçkin ajanslar, reklamverenler, markalar ve çözüm sağlayıcılar arasındaki yerlerini alıyorlar.

---

Kaynak: Marketing Türkiye