TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yöneticiler, alıcılar ve önde gelen tasarımcılar IFCO'da buluşuyor

IFCO fuarı 7 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul'da başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2024 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2024 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
Yöneticiler, alıcılar ve önde gelen tasarımcılar IFCO'da buluşuyor

İstanbul Fashion Connection IFCO fuarı 7-9 Ağustos 2024 tarihleri arasında İstanbul Expo Center'de düzenlenecek.

Fuar kapsamında yerli ve yabancı moda profesyonelleri bir araya gelecek.

B2B eşleştirmeleri için acele etmeniz gerekiyor.

Markalarıyla ihracat yapmak isteyen üreticiler ve koleksiyonları ile tüm dünyaya hizmet veren önemli tedarik firmaları fuarda sizlerle buluşacak.

Başta kadın ve erkek giyim, bebek ve çocuk giyim, kot ve spor giyim, abiye, gelinlik, iç giyim, çorap, deri ve kürk giyim ve ayakkabı olmak üzere üç yüzü aşkın firma onlarca ülkeden binlerce alıcıyla buluşacak.

Tasarımın, trendlerin ve markaların İstanbul'da tanıtılacağı, tüm dünyada ses getirecek uluslararası bir etkinlik olan Istanbul Fashion Connection, AB Ülkeleri, Birleşik Krallık, Rusya, Ukrayna ve ABD başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından alıcı firmalar ile ihracata yönelik katılımcılarını bir araya getirecek.

İHKİB, onlarca yurtdışı fuar, heyet organizasyonları, sanal ve fiziki ticaret heyetleri ve dünyanın dört bir yanında işbirliklerine sahip deneyimli ekibinin katılımıyla hedef ülkelerden binlerce alıcıyı İstanbul'da ağırlayacak.

Fuar organizasyonu fuara niçin katılmalısınız sorusunu şu şekilde cevapladı:

"Hazır giyim sektörünün yıllardır özlemini çektiği uluslararası fuar olan İstanbul Fashion Connection Fuarı'na ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. İHKİB, Türk tasarım firmaları, acenteleri ve tasarım ofisleri ile dünyanın dört bir yanından alıcılar ve markalar arasında uzun ömürlü köprüler kuracak bu küresel fuarı takdim etmekten gurur duymaktadır.

İstanbul Fashion Connection Fuarı'nda özellikle dijital dönüşüm, akıllı giyim, teknik tekstiller ve sürdürülebilirlik konularında tasarım, etkileşim ve deneyimi bir araya getirecek trend alanları, seminerler, atölyeler ve defileler bulacaksınız.

Toplam 35.000 metrekarelik alanda gerçekleşecek olan fuarın katılımcıları, özellikle AB Ülkeleri, İngiltere, Rusya Federasyonu ve Bağımsız Devletler Topluluğu, Kuzey Afrika ve Orta Doğu olmak üzere çok sayıda bölgeden gelen binlerce firmanın satınalma heyetleri ile bir araya gelecekler."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.