TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İTÜ ARI Teknokent, Big Bang London Demo Day'e heyet düzenliyor

Big Bang London Demo Day, 26 Eylül'de Londra'da iş dünyasının merkezlerinden olan Canary Wharf bölgesindeki Level 39'da yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
İTÜ ARI Teknokent, Big Bang London Demo Day'e heyet düzenliyor

Big Bang London Demo Day, 26 Eylül'de Londra'da iş dünyasının merkezlerinden olan Canary Wharf bölgesindeki Level 39'da yapılacak. Türkiye'den seçilen 15 girişim, çevrim içi ve fiziksel olarak bini aşkın global yatırımcıyla bir araya getirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Attila Dikbaş, 2012 yılından bu yana teknoloji girişimcilerini yatırımcıların, basının ve kamuoyunun karşısına çıkardıkları ve milyarlarca kaynakla buluşturdukları Big Bang Startup Challenge etkinliğinin etki alanını genişleterek, girişimciler için globalde yeni bir fırsat başlattıklarını anlattı.

İTÜ ARI Teknokent'in bu yıl başlattığı globalleşme stratejileri ve faaliyetlerinin bir parçası olarak global pazarlarda Demo Day'ler düzenleyeceklerini aktaran Dikbaş, şunları kaydetti:

"İlk global Demo Day'imizi 26 Eylül'de Londra'da gerçekleştireceğiz. Türkiye'den ihracat hedefiyle seçilmiş 15 teknoloji girişimini 60'tan fazla yatırımcıyla fiziksel ortamda, binden fazla yatırımcıyla ise online ortamda buluşturacağız. 250 bin sterlin ile 2 milyon sterlin aralığında yatırım arayan girişimleri 1-20 Eylül arasında yatırıma hazırlık kampına alacağız. 26 Eylül'de ise Big Bang London Demo Day'de çok etkili ve etkin bir network ile buluşturacağız. İnanıyorum ki İTÜ ARI Teknokent'in yürüttüğü Innogate uluslararası programları, tüm Türkiye için İstanbul’dan globale açılan bir inovasyon kapısı olacaktır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.