TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnovaLİG 2024 başvuruları başladı

TİM tarafından her yıl düzenlenen İnovaLİG ödülleri için başvurular başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
İnovaLİG 2024 başvuruları başladı

Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM her yıl İNOVALİG ödülleri dağıtıyor. Bu kapsamda; bu yılki başvurular TİM tarafından başlatıldı.

TİM'den konuyla ilgili yapılan açıklamada;

"Türkiye'nin inovasyona dayalı ihracat artışının desteklenmesi, şirketlerde inovasyon bilincinin geliştirilmesi, şirketlerin inovasyon kültürlerini interaktif bir platformda geliştirmesi ve inovasyon yetkinliklerinin kazanılması için yapılan çalışmaların ödüllendirilmesi amacıyla Meclisimiz tarafından 2014 yılında Türkiye’nin İlk İnovasyon Geliştirme Programı “İnovaLİG” başlatılmıştır.

Türkiye İhracatçılar Meclisi olarak “ülkemizin Dünyanın en çok ihracat yapan 10 ülkesi içinde yer alması” vizyonu ile çıktığımız bu yolda; ülkemizin inovasyonun ve buna bağlı olarak yaratılacak katma değerin bu vizyonda çok önemli bir rol oynayacağı şüphesizdir. Bu kapsamda İnovaLİG programı ile ülkemizde gerek kamu gerek özel sektör kuruluşlarında inovasyon bilincinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

İnovaLİG kapsamında, dünya üzerinde 7.500’den fazla firmanın katılım sağladığı IMP3rove Programı ile, Türkiye'deki firmaların inovasyon karnelerini çıkararak her yılın İnovasyon Şampiyonları belirlenmektedir. 17 ülkede uygulanan IMP3rove metodolojisine dayanan bir kurguyla firmalara inovasyon kabiliyetlerini ölçme fırsatı sunarken ülkemize de ciddi bir sermaye aktarımı sağlamış oluyoruz.

İnovaLİG'de yer alan firmalar hem Türkiye hem de Avrupa standartlarında inovasyon karnelerini elde etmiş olacaklar. Dolayısıyla, bu program ile şirketlerin organizasyonlarına ve günlük operasyonlarına inovasyon kültürünü yerleştirmeleri için oldukça önemli bir fırsat sunuyoruz. Türkiye'nin yaratıcılık potansiyelini, doğru inovasyon yönetim yetkinlikleri ile katma değere dönüştürmeyi hedefliyoruz.

IMP3rove metodunun dolayısıyla İnovaLİG’in, inovasyonu gerçekleştirmiş ve inovatif projeler ile başarıya ulaşmış şirketleri proje bazında ödüllendirmekten öte, inovasyon yönetimi ve sistematik inovasyon yetkinlikleri kazanılması için yapılan çalışmaları ödüllendiren bir mantığı vardır. Bu şekilde, katılımcı şirketler için inovasyonun, sadece bir sonuç değil; sürdürülebilir ve tekrarlanabilir ödüller getiren yapısal bir süreç olmasını hedefliyoruz." denildi.

Başvurularınızı inovalig.com sayfasından yapabilirsiniz.

---

Haber: Hakan Kavurmacı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Bursa
    cami
      • tffs
      • 1lig
      • tff2
      • tff3
      Takım O G B M Av P
      Puan Durumları ve Fikstür
      En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.